Fashion Photo Læringsoppdrag

Det siste læringsoppdraget vi fikk i år handlet om fashion fotografi.  Vi skulle finne et bilde som var tatt profesjonelt og prøve og etterlignet det så bra vi kunne som mulig. For og få vårt produkt og produktet vi skal kopiere til å se likt ut, måtte vi prøve og få lyset til og se likt ut og redigere det lignende i RAW.

Jeg valgte å kopiere dette bildet alpha marius

Jeg valgte dette fordi det ikke var for vanskelig og ikke for lett. I tillegg så hadde modellen min akkurat de samme klærne.

Vi gikk i studio å tok en del bilder til vi fikk rett ”pose” og rett lys. Jeg endte opp med to bilder som jeg syns var best , her er de :

Etter dette måtte jeg redigere bildene så de fikk rett lys oppsett, eller ihvertfall lignende lysoppsett. Når jeg skulle gjøre dette brukte jeg adobe camera raw. Etter jeg hadde fått rett lysinnstilling måtte jeg redigere på tattoveringer for at det skulle ligne mest mulig på modellen på bildet jeg skulle kopiere.

Jeg letet etter noen lignende tattoveringer som modellen hadde men dette var vist ikke så enkelt så jeg fant noe så dekket samme områdene ivertfall. Etter jeg hadde tatt på tattoveringene så det slik ut  :

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s